Нові укуси у формі глистів Tetra® від Betra від марки Spectrum Brands, Inc. - Підрозділ домашніх тварин, дому та саду Допоможіть щодня харчуватися для риби Бетта

Щоб продовжувати пропонувати споживачам інноваційні, якісні продукти, що створюють позитивний досвід зберігання риби, бренд Spectrum Brands, Inc., Tetra® - Підрозділ домашніх тварин, дому та саду представив укуси Betta Worm Shaped у своєму широкому сімействі продуктів харчування.

спектр

"Укуси у формі хробака Tetra® Betta сприяють ще більш приємним взаємодіям між утримувачами риби та їх домашніми тваринами", - заявив Джон Фокс, віце-президент відділу з водного маркетингу Spectrum Brands Inc. - Відділ домашніх тварин, дому та саду. "Інноваційний за своїм дизайном, ця їжа є актуальною та цікавою для годування власників риб різного віку, і вона є саме відповідного розміру для Bettas".

Черв'якові укуси Tetra® Betta - це повноцінна у вигляді хробака їжа, спеціально розроблена для потреб Bettas та інших лабіринтових риб. Розроблена для імітації розміру, форми та кольору природних дощових черв’яків, їжа плаває на поверхні води, щоб звернутися до Беттас, спонукаючи їх природний інстинкт полювати. Щоденний раціон також забезпечує веселу, безпечну альтернативу живій їжі, яку рибалки із задоволенням спостерігатимуть за їжею риби.

Задовільна суміш білків креветок та інших якісних інгредієнтів, укуси Betta Worm Shaped також сформульовані як високо засвоювані, сприяючи здоровому навколишньому середовищу завдяки меншій кількості рибних відходів. Вони також містять кілька покращуючих кольори інгредієнтів, призначених для просування природних живих, диких кольорів Bettas.