Годування Флоридських новин

Прес-реліз: Загальнодержавні продовольчі банки надають надзвичайну допомогу від урагану "Майкл"

9 жовтня 2018 р

продовольчі

Таллашесі, штат Флорида (9 жовтня 2018 р.) - Харчова мережа продовольчих банків штату Флорида наростила зусилля, щоб допомогти сім'ям, які постраждали від урагану "Майкл". Коли трапляється катастрофа, мережа «Фідрінг Фідрінг» працює на місці і готова доставити продовольство та надзвичайні запаси, щоб допомогти людям впоратися з
наслідки. Мережа продовжує тісно співпрацювати зі своїми штатами та федеральними партнерами, щоб забезпечити, щоб кожна постраждала особа отримувала необхідні ресурси.

"Ми постійно оцінюємо потреби громади і готуємося надати допомогу та основні запаси, такі як їжа, вода, засоби гігієни та паперові вироби тим, хто може постраждати", - сказав Робін Сафлі, виконавчий директор організації з годування Флорида. “Наша мережа банків продовольства є важливою частиною зусиль на випадок надзвичайних ситуацій та стихійних лих, оскільки ми підтримуємо багато фронтових служб, спрямованих на надання необхідних предметів під час заходів з реагування та відновлення. Мережа вже заздалегідь розмістила 245 000 готових страв та 192 000 пляшок з водою у цільових зонах впливу ”.

Що ми робимо
«Фідрінг Флорида» залишається в постійному контакті з нашими федеральними партнерами в USDA та «Фідінг Америка», які проводять постійний моніторинг ситуації на місцях та координують зусилля з партнерами, що стихійними лихами, включаючи Американський Червоний Хрест та FEMA (Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій). Годування Флориди також є основним членом Флоридського центру надзвичайних операцій, який допомагає координувати надзвичайні реакції на продовольство та надзвичайні ситуації у Флориді. Наша найголовніша мета - сприяти вільному потоку інформації між усіма суб’єктами гуманітарної діяльності по всій державі. Наша друга мета - проінформувати зацікавлену громадськість про найкращі способи допомоги, не викликаючи “другої катастрофи”
некоординовані пожертви та волонтери.

Наразі наша мережа співпрацює з агентствами-партнерами, щоб розпочати розподіл їжі до критичних районів через мобільні комори наших мереж.

Що роблять наші продовольчі банки
Наші продовольчі банки, що складаються з 12 членів, працюватимуть понаднормово протягом найближчих днів, щоб підтримувати притулки для біженців, а також готувати їжу для в’їзду в зону (райони) лиха. Зверніть увагу, залежно від тяжкості штормів, деякі банки продуктів харчування можуть зазнати безпосереднього впливу і можуть бути відкритими, але працюватимуть із зменшеною потужністю через пошкодження об'єктів.

Як ти можеш допомогти
Годуючи Флориду та нашу загальнодержавну мережу продовольчих банків, принижує негайна реакція громад, які бажають допомогти своїм сусідам, які цього потребують.

На даний момент у відповіді найкращою формою підтримки є фінансова. Коли кошти пожертвують «Фідрінг Флорида» або нашим харчовим банкам-членам, вони можуть бути негайно використані для заготівлі та розподілу продуктів харчування, води та засобів для чищення/гігієни для постраждалих сімей. Наші продовольчі банки можуть також використовувати ці пожертви шляхом оптової та планової покупки, а також уникнути витрат, пов’язаних із сортуванням та транспортуванням змішаних пожертв.

Щоб пожертвувати, відвідайте FeedingFlorida.org/donate або пожертвуйте безпосередньо одному з наших місцевих продуктів харчування
банки, відвідавши FeedingFlorida.org/florida-food-banks/directory.

Деякі донори не в змозі давати гроші або воліють організовувати фізичні продовольчі поїздки у своїх громадах. Ми вітаємо всі форми підтримки і просто просимо організаторів зв’язатися з нами або їх місцевим банком продуктів, щоб дізнатись, чи можна пожертвувати до тих пір, поки постраждалі банки продуктів не будуть готові її отримати.
Для цих зусиль найбільш запитувані нашими банками продуктів харчування є:
• Ручні закуски, такі як батончики з гранолою
• Поп-топ, готові до вживання предмети
• Сталеві комори, такі як арахісове масло, тунець і суп
• Вода в пляшках
• Засоби для чищення (відбілювачі, небілювачі, паперові рушники тощо)
• Засоби особистої гігієни (зубні щітки, зубна паста тощо)